ACTIE OF ONTSPANNING

 

Leuk dat je naar de yogales bij Yoga Veer komt. Is dit je eerste keer of ben je nog niet zo lenig? Je kan bij iedere les instromen! We vinden persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk, daarom zijn de groepen max 12 deelnemers. Een gratis proefles laat je de yogabeleving bij Yoga Studio Veer ervaren om te kijken welke les bij jou past_

 

Bij Yoga Veer zijn er diverse soorten yoga; ontspannen Yin yoga, actieve Yang yoga/Vinyasa flow, een combinatie van beide in een Yin/Yang yogales, Restorative yoga en Fertiliteitsyoga. In de yogales heb je kleding aan waar je je goed in kunt bewegen en wat extra’s zoals een vest en sokken voor de eindontspanning. In een actieve Yang-les zal je het warmer krijgen dan in een ontspannen Yin-les.

Tijdens de (yang) yogales wordt er in principe niet gedronken; we zijn met yoga het lichaam aan het opwarmen om daarmee de diepere lagen in het lichaam aan te spreken, en door te drinken zou het lichaam weer afkoelen. De yogales sluiten we altijd af met een kopje biologische thee; dit is uiteraard niet verplicht, je bent vrij om vóór de thee in stilte naar huis te gaan.

 

// HUISREGELS
  • Je kunt alleen een yogales volgen als je je hebt aangemeld
  • Aanmelden voor een yogales kan tot 15 minuten voor de les
  • Annuleren van een les kan kostenloos tot 4 uur van te voren, daarna wordt de les automatisch afgeschreven
  • De deur gaat 10 minuten voor de les open
  • Kom op tijd naar de les, 5 à 10 minuten eerder
  • De les begint op tijd, wanneer de gordijnen dicht zijn kan je niet meer deelnemen aan de les
  • Kom fris naar de les, maar gebruik geen zware parfum o.i.d.
  • Zet je telefoon op vliegtuigstand of laat liever thuis

Matjes, dekentjes en kussen zijn aanwezig. De matjes worden na elke les schoongemaakt; je kan ook je eigen mat meenemen als je dat hygiënischer vindt. De groepen zijn maximaal 12 personen, zodat er altijd genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De yogastudio in de wijk Westeinde (Leeuwarden) is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Temidden van bomen, water en fluitende vogels is de studio een verrassende sfeervolle verschijning. De openslaande deuren geven toegang tot de yogatuin, waar ’s zomers bij mooi weer de lessen op het gras plaatsvinden.

Leuk om je te ontmoeten in de yogales!

Liefs Jennet

error: Content is protected !!