INVESTEREN IN JEZELF

 

Yoga, of je nu ervaring hebt of niet, lenig of helemaal niet, de down-to-earth yogalessen bij yogastudio Veer zijn voor elk niveau. Kleine groepen, met ruimte voor begeleiding en persoonlijk aandacht. Je kunt bij yoga Veer kiezen uit verschillende yogastijlen: actieve yoga in de vorm van Vinyasa flow, ontspannen Yin/Restorative yoga of een combinatie van beide in een Yin/Yang yogales. Lees hier meer over de yogastijlen.

 

PROEFLES

eenmalig
____

0*

PROEFPAKKET

3 lessen/ 1mnd
____

22

LOSSE LES

per les
____

15

5 LESSEN

12,5/les – 3 mnd
____

60

10 LESSEN

10/les – 3 mnd
____

100

COACHING +

eerste keer
+ intake
____

150**

COACHING

sessie 1 uur
____

125

// COACHING +

Aan de hand van een vragenlijst en een persoonlijk gesprek ga ik als een detective voor je aan de slag met alle input die jij mij verstrekt. Er wordt op een holistische manier gekeken naar jouw persoonlijke situatie. Ik ga verbanden leggen, lijntjes trekken, zodat jouw situatie voor jou helderder wordt. Ik reik je een mogelijke oplossing aan, waarmee je zelf aan de slag gaat of samen in een 1-1 coaching sessie. Een consult duurt ongeveer 1,5 uur, maar ik ben minimaal 2,5 uur met jouw case bezig.

 

// BETALINGEN

Je leskaart of les kan je contant betalen of overmaken naar: NL75 TRIO 0390 9818 26 t.n.v. J.M.J. Meppelink.

Vermeld in de omschrijving je naam en gekochte product.  Je leskaart in 2 delen te betalen kan bij een bedrag hoger dan € 100.

De leskaarten zijn persoonsgebonden en restitutie is niet mogelijk.

error: Content is protected !!