YOGA VEER

 

Hieronder vind je het lesaanbod bij Yoga Veer. Yoga Veer werk met een online aanmeldsysteem genaamd Momoyoga. Je kunt je voor een vaste yogales aanmelden of kiezen voor af en toe een enkele les. Je ben geheel vrij om je lessen flexibel in te plannen binnen de geldigheid van je kaart_

 

// YOGALES

Je kunt alleen deelnemen aan een les als je je hebt aangemeld; er is geen vrije inloop. Aanmelden gaat via MOMOYOGA. De eerste keer bij Yoga Veer? Vraag dan HIER je proefles of kaart aan..

Ben je een keer verhinderd, geef dit dan zo spoedig mogelijk door zodat iemand anders jouw vrijgekomen matje kan gebruiken. Tot 4 uur voor de yogales kunt je de les kosteloos annuleren, daarna wordt deze automatisch van je kaart afgeschreven. Kom 5 à 10 minuten eerder dan de yogales begint; je kunt dan in alle rust jezelf klaarmaken voor de les. De deur gaat dicht als de les begint, je kan dan niet meer deelnemen aan de les.

Kom fris naar de yogales, douche eventueel nog kort van tevoren. Gebruik liefst geen geurtjes; niet iedereen houdt van dezelfde geur en sommige mensen zijn hier heel gevoelig voor.

Alles is aanwezig en de matjes worden na elke les schoongemaakt. Vind je het hygiënischer om je eigen mat mee te nemen, helemaal goed.

WOENSDAG

19.30 // 90 minuten ontspannen Yin Yoga

DONDERDAG

19.30 // 90 minuten ontspannen Yin Yoga

error: Content is protected !!