DATUM VOLGT

EXIT BURN-OUT

WORKSHOP // HELLO SELFLOVE! Heb je een burn-out, zit je er tegenaan of ben je herstellende, dan heb je niet alleen voor lange tijd roofbouw gepleegd op je energie spaarpot, maar ook op de vitaminen- en mineralenreserves in je lichaam. Je bent helemaal uit balans. Deze tekorten hebben een grote impact op je burn-out herstel! Wil je meer weten hoe je je burn-out kunt aanpakken met yoga, ontspanning, je voeding, lifestyle en je mindset? Dan is deze workshop interessant voor jou!

DATUM VOLGT

HORMOONBALANS

WORKSHOP // Onder andere PMS, problemen rondom je cyclus, depressief, moe, lusteloos, last van je darmen, niet kunnen afvallen, overgangsklachten, vruchtbaarheidsproblemen, PCOS, endometriose, herhaalde miskramen. Wat is de invloed van jouw gedachten, lifestyle en voeding op het functioneren van jouw lichaam. Krijg inzicht in jouw hormoonhuishouding en leer hoe je meer in je kracht kunt komen. Want hoe jij je voelt bepaalt jouw handelen, jouw keuzes.
NA DE ZOMERVAKANTIE

TERUG NAAR DE BASIS – SELFCARE

WORKSHOP // Wist je dat je lichaam een ontzettend intelligent systeem is dat altijd streeft naar balans en dat in je lichaam processen om te overleven altijd voor gaan? Hoe klein die processen ook zijn. Zorg je niet goed voor jezelf, dan kom dat er aan de buitenkant uit als een klacht, een lichamelijke klacht of een mentale klacht. Als jij goed voor je lichaam zorgt, dan zorgt je lichaam goed voor jou! In deze workshop gaan we met yoga, ontspanning, je ademhaling, zelf massage en je voeding aan de slag. Inclusief een heerlijke biologische en gezonde lunch, thee en lekkers.
NA DE ZOMERVAKANTIE

RELAX + PLAY

WORKSHOP // Anderhalf uur quality time met je kind. Samen op zoek gaan naar verbinding, maar vooral plezier hebben en lachen. Actieve en ontspannende yoga houdingen wisselen elkaar af. Yoga ervaring is niet nodig. Je meld je aan in tweetallen, dit kan met je eigen zoon/dochter of een neefje/nichtje, bonus zoon/dochter. Tijd 10.00-11.30 / prijs € 15 per koppel.
NA DE ZOMERVAKANTIE

HEEL JE ADEM

WORKSHOP // In deze derde editie kun je de kracht van je ademhaling weer ontdekken. Ben jij je bewust hoe jij ademhaalt? Leer het verband tussen stress en je ademhaling. De oplossing ligt in het dieper en bewuster leren ademen, waardoor er meer ruimte ontstaan voor de acceptatie van wat er zich in het ‘MOMENT’ aandient. Wil je op de hoogte blijven, stuur me dan je berichtje.
NA DE ZOMERVAKANTIE

HELENDE KLANKEN

ONTSPANNINSCONCERT // Laat je deze vijfde keer meenemen in een diepe ontspanning waar de natuurlijke klanken een weldadig effect hebben op je lichaam en geest. Laat je onderdompelen in een bad van harmonieuze klanken en de magie van klankschalen. Ervaar hoe het is om één te zijn met het geluid. Geef jezelf dit prachtige cadeau!
error: Content is protected !!